شهردار مشهد مقدس: آماده گسترش همکاری‌های شهری با هرات هستیم والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس
سرخط خبرها

اصلاح هندسی ۴۳ نقطه آسیب‌پذیر از معابر مشهد دربرابر سیل احتمالی | آماده‌باش همه زیرساخت‌های خدماتی در آستانه بارندگی‌ها

  • کد خبر: ۳۲۳۳۹۳
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۲
اصلاح هندسی ۴۳ نقطه آسیب‌پذیر از معابر مشهد دربرابر سیل احتمالی | آماده‌باش همه زیرساخت‌های خدماتی در آستانه بارندگی‌ها
مدیر هماهنگی و برنامه‌ریزی امور عمرانی شهرداری مشهد گفت: با اصلاح هندسی ۴۳ نقطه آسیب‌پذیر از معابر شهر در یک‌سال اخیر، اکنون می‌توان گفت در معابر بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی به طور کامل و در سایر معابر سطح شهر، تا حد زیادی مسائل فنی لحاظ شده و شهر بیش از پیش برای مدیریت بارش‌های فصلی آماده است.

بهنام خیاط در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به اعلام هشدار‌های رسمی هواشناسی درخصوص بارش شدید باران در مشهد، اظهار کرد: تجربیات تلخ بهار سال گذشته به ما نشان داد که برخی معابر شهری در مشهدالرضا(ع) نیازمند بهسازی و اصلاح هندسی هستند تا در زمان بارندگی دچار آب‌گرفتگی نشوند. در این حوزه حساسیت اداره شهر در کلانشهری همچون مشهدالرضا(ع) مضاعف است؛ زیرا در فصل بهار و به‌خصوص ایام نوروز که موسم بارندگی‌های شدید است، زائران نیز در شهر حضور دارند و مدیریت شهری علاوه بر صیانت از امنیت شهروندان، تکلیف مضاعفی برای تأمین زیرساخت‌های اسکان، تردد و رفاهیات مهمانان نوروزی امام هشتم(ع) دارد.

وی افزود: بر همین اساس، از بهار سال گذشته بیش از ۴۳ نقطه آسیب‌پذیر دربرابر بارش برف و باران در سطح شهر شناسایی و در جریان اجرای پروژه‌های عمرانی، مباحث فنی در بحث شیب‌بندی معابر، ایجاد جوی‌های مهندسی برای هدایت و البته مخرج رواناب‌ها هم لحاظ شده است. اکنون شرایط به شکلی است که می‌توان گفت در معابر بافت پیرامونی حرم مطهر امام‌رضا(ع) به طور کامل و در سایر معابر سطح شهر، تا حد زیادی این مسائل لحاظ شده و شهر بیش از پیش برای مدیریت بحران در بارش‌های فصلی آماده است.

مدیر هماهنگی و برنامه‌ریزی امور عمرانی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: البته تدابیر مدیریت شهری در مواجهه با هشدار‌های سازمان هواشناسی ختم به همین ۴۳ نقطه نمی‌شود. از صبح امروز (یکشنبه، ۳ فروردین ۱۴۰۴) تا این ساعت، چندین مورد از سرشاخه‌های سیلاب در ارتفاعات جنوبی مشهد موردبازدید قرار گرفته، مسیل‌ها به‌طور کامل لایروبی شده و تجهیزات و متخصصان حوزه خدمات شهری درحالت آماده‌باش هستند. علاوه بر اصلاح هندسی نقاط آسیب‌پذیر، در جریان اجرای پروژه‌های جدید نیز ملاحظات مهندسی در دستورکار قرار گرفته و به‌معنای واقعی کلمه، مدیریت شهری در قالب یک برنامه فنی یک‌ساله، زیرساخت‌های شهر را دربرابر سیل‌های احتمالی آماده‌تر کرده است.

وی ادامه داد: از عموم شهروندان عزیز مشهد می‌خواهیم در صورت تشدید بارش‌ها و تقویت احتمال بروز سیل، با شهرداری همکاری کنند. اگر آب‌گرفتگی‌های خرد در مقابل منازلشان رخ داد، خودشان یاریگر خادمان شهر باشند و اگر مقدور نبود، بلافاصله به مرکز پاسخگویی تلفنی ۱۳۷ اطلاع دهند. همشهریان عزیز ما می‌توانند از سفر‌های درون‌شهری غیرضرور خودداری کنند و در این روز‌ها که شهر امام‌رضا(ع) پذیرای جمعیت میلیونی زائران از اقصی نقاط ایران اسلامی است، معابر شهر را برای تردد مسافران نوروزی آزاد بگذارند. باور ما این است که علاوه بر تمهیدات فنی در اداره شهر، فقط با همدلی می‌توان از هر نوع بلایای طبیعی به سلامت عبور کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->